Belföld

Magyar György arra kíváncsi, hogy mi lett az elgázolt alcsúti juhász létrájával

Varadi-Andras(210x140).jpg (Array)
Varadi-Andras(210x140).jpg (Array)
Megrekedt az eljárás Váradi András ügyében, akit az önkormányzati választás előtti napon gázolt el egy idős férfi.

Áprilisra ígérte a Bicskei Járásbíróság a Váradi András halálának körülményeit tisztázó újabb tárgyalást, de a pótmagánvád benyújtása után megrekedt az eljárás, és jelenleg nincs is kitűzve újabb tárgyalási nap – írja a Népszabadság.

Magyar György, a tragikus körülmények közt elhunyt juhász családjának ügyvédje azután nyújtott be pótmagánvádat, hogy a rendőrség bűncselekmény hiányában megszüntette a nyomozást, az ügyészség pedig nem fogadta el az eljárás megszüntetése elleni panaszát.

A juhász, aki az Együtt-PM alcsútdobozi polgármesterjelöltje volt, és többször felszólalt Mészáros Lőrinc földszerzései kapcsán, az önkormányzati választás előtti napon halt meg, amikor egy 84 éves férfi elütötte. A baleset akkor történt, amikor Váradi autójának tetejéről lecsúszott a létra, a juhász pedig megállt és kiszállt.

Váradit akkora erőhatás érte, hogy a baleset helyszínétől 26 méterre találták meg. Magyar György arra hívta fel a figyelmet, hogy a létra nem sérült meg, pedig az eddigi adatok szerint Váradi kezében lehetett. Az ügyvéd helyszíni bizonyítási kísérletet indítványozott, amit a rendőrség a nyomozás során elmulasztott. Szerinte mindenképpen választ kell adni arra, hogy mi történt a létrával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik