Belföld

Két év után került elő a Ferihegyről eltűnt lány

B. Violetta 2014 májusában tűnt el Budapestről, elég furcsa körülmények között, írja a Bors. A családja úgy tudta akkor, hogy a 26 éves csecsemőgondozónak tanuló lány a fővárosba utazik, hogy utolsó vizsgáját is letegye. Ezek után Violetta a budapesti motelból kijelentkezett, a portán azt mondta Londonba repül, munkát vállal. Azóta senki nem tudta, hol van a lány.

A rendőrség 2014 augusztusában lezárta a nyomozást, Violetta apja ezek után magánnyomozókat fogadott, egyikük kiderítette a lány sosem járt az Egyesült Királyságban. Januárban a soproni rendőrkapitányság újranyitotta az aktákat, ismét nyomozásba kezdtek, amikor a lány szinte napra pontosan eltűnése után két évvel előkerült.

A rendőrség Sopron megyei szóvivője elmondta, Violetta kérésére több információt nem mondhatnak el.

Édesapja viszont nyilatkozott a Borsnak.

Ausztriában, egy osztrák rendőri ellenőrzés során került elő. Már az Interpol is kereste, ezután értesítették a soproni kapitányságot a sógorok. Azt üzente, hogy nem szeretne velünk találkozni, azt sem tudjuk, az ország mely részén tartózkodhat. Reméljük, jelentkezik majd a családnál is, de mi most annak is örülünk, hogy egyáltalán él

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik