Belföld

Székekkel verték a vendéget, mert nem kaptak italt

Az italboltban nem szolgálták ki őket, ezért dühükben székkel támadt egy italbolt vendégére egy debreceni testvérpár. Egyikük ellen  – egyebek mellett – életveszélyt okozó testi sértés, míg rokona ellen súlyos testi sértés kísérlete miatt emeltek vádat.

A támadás tavaly április 11-én történt kora reggel. A testvérek részegen érkeztek az italbolthoz, de a tulajdonos – látva az állapotukat – nem szolgálta ki őket, és kérte, hogy menjenek el. A párosnak azonban ez nem tetszett, és dühükben rátámadtak egy vendégre egy fémvázas székkel. Először a másodrendű vádlott sújtott le hátulról, ám kiszemeltjük elhajolt, így a testvérét találta el, akinek az ütéstől erősen vérezni kezdett a feje. Ám ennek ellenére támadásba lendült, kétszer fejbe verte a vendéget, aki a földre került. Ezután még többször bele is rúgott. A bántalmazásnak a rendőrök vetettek véget.

A sérültet súlyos állapotban vitték kórházba a mentők, sorozat-bordatörést és singcsonttörést szenvedett. Az ügyészség szerint az elsőrendű vádlott akár életveszélyes sérüléseket is okozhatott volna neki.  a Testvérek ellen börtönbüntetést indítványoztak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik