Belföld

Németh Szilárd kihallgatószobában érezte magát

Németh Szilárd (Németh Szilárd)
Németh Szilárd (Németh Szilárd)
A Fidesz alelnöke így reagált arra, miért hagyta ott az ATV stúdióját.

Ahogy a 24.hu is beszámolt arról, az ATV Szabad szemmel című műsorában veszett össze Németh Szilárd Fidesz-alelnök Szigetvári Viktorral, az Együtt elnökével. A menekültkvótáról vitáztak. A rezsibiztos akkor hagyta ott az adást, amikor a műsorvezető, Mészáros Antónia idézte a Politico cikkét, amely szerint Brüsszelben már majdhogynem kínos magyarnak lenni.

Ezt Németh Szilárd hazugságnak nevezte, szerinte az unió egy része mindent megtesz majd a magyar népszavazás ellehetetlenítéséért, előretolt hazai politikusain és gazdasági érdekeltségein keresztül. Erre reagált  Szigetvári Viktor: „És a zsidók is, biztos, képviselő úr?”. A felvetést Németh Szilárd kikérte magának, követelte, hogy az Együtt elnöke vonja vissza kérdését, majd amikor ez nem történt meg, kivonult a stúdióból. 

A Fidesz alelnöke most a Magyar Hírlapnak azt mondta, úgy gondolja, nem a Szabad szemmel, hanem a csukott szemmel című műsor vendége volt. Nem politikai vitaműsorban, hanem egy kihallgatószobában érezte magát – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik