Belföld

Vérdíjat tűztek ki Kisbandira, az alvilág pénztárosára

Előkerült az alvilág pénztárosa néven ismert Kisbandi. Lakatos Andrást már felkeresték a magyar rendőrök Brazíliában, akiről azt hitték, hogy már régen halott. Lakatosnak sok új információja lehet a 90-es évek alvilágáról, ezek egy részét állítólag már el is mondta a rendőröknek. Akik egyébként nagyon vigyáznak rá, sok ember nem szeretné, ha Kisbandi elkezdene beszélni. A Blikknek egy korábbi gyilkossági nyomozó azt nyilatkozta, minimum fél tucat olyan emberölés van, aminek áldozatai köthetők az akkori éjszakai élethez, ilyen az Aranykéz utcai robbantással vagy a Fenyő gyilkossággal kapcsolatban elítélt P.Tamás.

Állítólag, az ő neve is felmerült, de a rendőrök szerint elsősorban most nem is P. miatt fontos Kisbandi, inkább azokra a maffiózókra koncentrálnak, akik P.-vel szövetségre lépve kölcsönösségi alapon ölték meg egymás riválisait.

 

A lap információ szerint komoly vérdíjat fizetnének most Lakatosért, akit jó eséllyel kiadnak majd Magyarországnak. Ha együttműködik, lehet, hogy megúszhatja a felelősségre vonást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik