Belföld

Nincs végük az ütős zivataroknak

ballon villámlás (Array)
ballon villámlás (Array)
Folytatódik a szeszélyes, esős, szeles időjárás kedden is, sőt szerdán is, sőt csütörtökön is. Elő az ernyőkkel, Árpád népe!

Nem volt hiábavaló a figyelmeztetés, valóban borzasztó nagy zivatart kaptunk a nyakunkba. Na, ugyanerre ma, kedden is számíthatunk a Kiderül előrejelzése szerint. Csak keleten szakadozhat fel a felhőzet, északkeleten és a Duna mentén pedig záporok is lehetnek.

Sőt, a Duna vonalában zivatar és felhőszakadás se kizárt.

Szeles napot kapunk a nyakunkba, főleg északon-északkeleten süvíthet a levegő. Reggel 9-13 fokkal nyitunk, napközben 17-22 fok lehet, estére 9-15 fok várható. Az Országos Meteorológiai Szolgálat közben citromsárga figyelmeztetést adott ki Vas és Zala kivételével a komplett Dunántúlra, illetve Pest és Bács-Kiskun megyékre, mert

Intenzív záporokból, zivatarokból rövid idő alatt 25-30 mm-t meghaladó csapadék hullhat.

Csütörtökön nem meglepő módon a záporok dominálnak majd 9-10 fokos reggel után 18-21 fok várható. Északnyugaton akár köd is kialakulhat.Szerdán folytatódik a szeszélyes áprilisi idő, így májusban. 9-10 fokos kezdés után megint bedurranhatnak a felhők és több helyen lehet eső, a Dunántúlon pedig viharos szél. Itt 14-15 fok, míg a Tiszántúlon 20 fok is lehet.

Az aktuális időjárásért keresd a Kiderül.hu-t, vagy kövesd a Facebookon!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik