Belföld

Elátkozott nap az M7-esen: újabb baleset történt – ez már a harmadik

Kor a délután a főváros felé vezető oldalon ütközött szalagkorlátnak egy autó Pákozdnál.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt szombaton 13 óra 30 perckor az M7-es autópálya 50-es kilométerszelvényében, Pákozd térségében, a főváros irányába vezető oldalon – tájékoztatott a rendőrség honlapján.

Az elsődleges adatok szerint egy gépjármű szalagkorlátnak ütközött. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt a forgalom a külső forgalmi sávon, valamint a leállósávon halad.

(UPDATE: A rendőrség honlapján tájékoztatott, hogy Pákozdnál újra teljes szélességében járható az autópálya főváros felé vezető oldala.)

Korábban a Balaton felé vezető oldalon, Velencénél négy jármű ütközött össze 12 óra 15 perckor az M7-esen a 45-ös kilométerénél. Két személy megsérült. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt a forgalom itt is a leállósávon halad. Az érintett útszakaszon jelentős torlódásra lehet számítani, a rendőrség fokozott figyelmet és türelmet kért az autósoktól.

(UPDATE 2: Ismét zavartalanul halad a forgalom Velencénél, a Balaton irányába vezető oldalon is.)

Ezt megelőzően, 11 óra körül néhány kilométerrel arrébb, Pákozdnál szintén négy jármű ütközött össze. Abban a balesetben személyi sérülés nem történt. Ott a rendőrök már feloldották a forgalomkorlátozást, de továbbra is torlódásra kell számítani a Balaton irányába közlekedőknek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik