Belföld

Simicska jól van, de eltiltották a cigarettától

Már Nyerges Zsolt is megszólalt az állítólag tüdőbeteg oligarcha ügyében. A rajongóknak nem kell félni, a Közgép istene egyre jobban van, alig lehet ágyban tartani.

Nem olyan rossz a helyzet Simicska Lajos egykori kormányközeli oligarcha egészségével kapcsolatban, mint elsőre tűnt – legalábbis a Blikk által megszólaltatott emberek erre utaltak. Az 56 éves Simicskát még pénteken vitték kórházba, egyes információk szerint köhögőrohama volt és vért köpött, ezért az Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézetbe került.

Eredetileg tüdővérzésre gyanakodtak az orvosok, akik vizsgálják, miért lett rosszul Simicska. A vállalkozó nemrég influenzán esett át a lap szerint, ennek a szövődménye lehetett a hörghurut. Simicska amúgy vasárnapra jobban volt, nehezen viselte a pihenést, na meg azt, hogy láncdohányosként az orvosok eltiltották a cigarettától. Üzlettársa, Nyerges Zsolt is nyilatkozott az állapotáról:

Valóban kórházba került a barátom, de szó sincs arról, hogy súlyos állapotban lenne – pénteken vitték be egy egyszerű vírusfertőzés szövődménye miatt.

Szombaton beszéltek is egy órát, nincs komoly baj, de az orvosok szerint pár napot még feküdnie kell, na meg szednie az antibiotikumokat.

Az az igazság, hogy egy olyan típusú embert, mint Lajos, csak így lehet ágyban tartani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik