Belföld

Tóban találták meg a Rotterdamban eltűnt magyar fiatalember holttestét

"Egyszerűen érthetetlen, hogy került egy tóba. Mi is találgatunk egyelőre" - mondta Csaba testvére.

Egy tóban találták meg annak a magyar a magyar fiatalembernek a holttestét, aki egy hónapja tűnt el Rotterdamban. Ahogy arról beszámoltunk, halálhíréről szerdán érkezett hír.

Csaba március 16-án hajnalban ment el otthonról. Reggel négy órakor testvére még az ágyában látta, öt órakor pedig iratai és telefonja nélkül távozott. Csaba kábelfektetőként dolgozott több mint egy éve a hollandiai városban, főnöke nagyon meg volt elégedve a munkájával. Családja szerint azt tervezte, hogy kisfiát kiviszi magához, lakást bérelt és iskolát keresett.

“Éppen ezért kizárjuk az öngyilkosságot. Nem tudunk semmit, csak azt, hogy egy tóban találták meg. Még a halál okát is vizsgálják. A nyomozás most kezdődik. A testvérem ment be azonosítani. Egyszerűen érthetetlen, hogy került egy tóba. Mi is találgatunk egyelőre” – mondta Csaba testvére, a Blikknek, aki szerint nem kizárt, hogy gyilkosság történt.

Amikor Csaba eltűnt otthonról egy melegítőben, semmit nem vitt magával, telefonját is megtalálták a lakásban összetörve. Most azt vizsgálják a hatóságok, hogy a ­fiatalember kivel beszélt utoljára, és kihallgatják az ismerőseit. A rendőrség átnézi a kamerafelvételeket is, hogy egyedül távozott-e a lakásból.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik