Belföld

Hoppá, Dirk Gerkens megvétózta a Tények új főszerkesztőjét

dirk-gerkens(210x140).jpg (dirk gerkens, )
dirk-gerkens(210x140).jpg (dirk gerkens, )
Kezd kicsit úgy tűnni, a csatornánál mindenki túlbuzgó a tisztogatásokban, de a döntésekkel sokszor nem ért egyet senki. Andy Vajna és Dirk Gerkens is vakarják a fejüket és vétóznak.

Már maga Andy Vajna, a tulaj se teljesen tudja követni, ki mit csinál a TV2-nél, a kirúgásokkal se ért egyet, ezt szűk körben közölte is – írja a Nol.hu. Az utóbbi időszakban sorra távoznak a neves tévések a csatornától, így tett Dudás Ádám, Horváth Csaba, Kárász Róbert és Zöldhegyi Katalin is, miközben Kökény-Szalai Vivien, a Tények új feje csak a műsorok megújulásáról és a személycserékről tett közzé pár sort.

Kökény-Szalai ráadásul azt is közölte, az emberek mindennapi életét érintő dolgokkal fog törődni a Mokka és a Tények. Ehelyett a tanári tiltakozások vezéralakját, Pukli Istvánt és az Orbán Viktor vagyonosodását vizsgáló Juhász Pétert lejárató riportok születtek a Tényekben. Eközben a Tények nézettsége zuhan össze, de a kirúgottak megmaradó bére jó helyre kerül, kell majd az érkező Szebeni Istvánnak, Andor Évának és Gönczi Gábornak.

Eközben az Index Comment:com blogja azt írja névtelen forrásokra hivatkozva, hogy Dirk Gerkens megvétózta az Echo Tv-től érkezett új, Tényekhez delegált felelős szerkesztőt, Miki Tímeát. A csatorna még nem reagált az értesülésre, így még nem biztos, hogy Miki tényekes karrierje egy napig tartott-e.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik