Belföld

Buszbaleset az M3-ason: legalább 25-en megsérültek – Képek

Két súlyos sérültje van a hétfőn délután az M3-as autópályán Hatvan közelében történt buszbalesetnek, egyiküket mentőhelikopterrel vitték kórházba – tájékoztatta a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn este az MTI-t.

Káépek: Mihádák Zoltán/MTI
Káépek: Mihádák Zoltán/MTI

Soltész Bálint közlése szerint legalább huszonöten megsérültek, amikor árokba hajtott egy menetrend szerint közlekedő busz az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán Hatvan közelében hétfőn délután. Az utasok közül ketten súlyos sérülést szenvedtek, őket kórházba szállították, a többi könnyű sérültet a helyszínen látták el a mentők. Azt is elmondta, hogy a buszon összesen 30-an voltak, és a busz vezetője nem sérült meg. Az 55-ös kilométerszelvényben történt balesetnél a rendőrök félpályás útlezárás mellett még az esti órákban is helyszínelnek, ezért óvatosságra intenek az érintett útszakaszon.

Hatvan, 2016. március 14. Árokba borult menetrend szerint közlekedõ autóbusz az M3-as autópálya Budapest felé vezetõ oldalán, Hatvan közelében 2016. március 14-én. A balesetben huszonöten megsérültek, közülük kettõ súlyosan. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Árokba hajtott egy busz az M3-ason

Árokba hajtott egy busz az M3-ason

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik