Belföld

Nem hisznek Kubatovnak

Az Együtt szerint tanú és felbujtó is lehet a Fidesz alelnöke.

Az ellenzéki párt a rendőrségtől és a nemzetbiztonsági szolgálatoktól azt követeli, hogy tárják fel az összefüggéseket a demokráciát romboló kopaszok és a Fidesz alelnöke között, és az MLSZ is vizsgálja ki a Nemzeti Választási Irodánál történt felháborító eseményeket. .

A Fradi elnöke, a Fidesz alelnöke hosszú idő megszólalt az ügyben. Azt mondta, a kopaszokat még csak látásból sem ismeri, nem a Fradi alkalmazottai. Az Erdősi házaspárról sem hallott korábban.

Az Együtt nem hisz neki.

Attól még, hogy sajtó kérdései elől hetek óta bujkáló Kubatov Gábor fideszes pártigazgató a Fidesz pártlapjának adott dorombolós álinterjúban hazudik az ellenzék felelősségéről, a tény az: többszörösen hozzá köthető személyek okozták a botrányt.

Szigetvári Viktor pártelnök korábban levélben kérte Csányi Sándort, az MLSZ elnökét, hogy saját hatáskörében indítson belső vizsgálatot a Ferencváros labdarúgócsapatához köthető kopaszok ügyében, akik a magyar labdarúgásra is szégyent hoztak.

Az Együtt követeli a rendőrségtől, hogy azonnal hallgassa ki tanúként és lehetséges felbujtóként Kubatov Gábort!

A párt szerint a Nemzetbiztonsági Szakszolgálatnak ki kell elemeznie a politikus és személyi környezete telefonos hívásait, mert az a kötelessége, hogy feltárja az összefüggéseket a demokráciát romboló botrány és a Fidesz alelnöke között. Az Együtt elfogadhatatlannak nevezi, hogy az adófizetői pénzből fejlesztett labdarúgás egyik klubjának vezetője szétverje a magyar labdarúgás reputációját, ezért azt követeli, hogy az MLSZ tájékoztassa a nyilvánosságot vizsgálata állásáról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik