Belföld

Kutyákkal keresték Budapesten is az eltűnt lányt

A rendőrök elvitték a 20 éves Vivien pizsamáját, a fehérneműjét és a fogkeféjét is.

Kutyákkal is keresték a rendőrök Majoros Vivient, akinek szombat hajnalban veszett nyoma a Népligetben. Az egyenruhások szerdán vittek ebeket a Népligetbe, illetve Kakucsra is, ahova a lánynak haza kellett volna érkeznie – írja a Blikk.

“A rendőrök elvitték a pizsamáját, a fehérneműjét és a fogkeféjét is” – mondta a lapnak az édesanya, aki péntek este látta utoljára a lányát. “Azóta nem alszom, nem eszem. Ha becsukom a szemem, rossz gondolatok gyötörnek. Ha lehetősége lett volna, már biztosan telefonált volna, így neveltük.”

Egy biztos: a szórakozóhely ipari kamerája látta a lányt szombat hajnali fél ötkor. Vivien a pár méterre lévő Volán-busz-pályaudvarra igyekezett, mert a Kakucsra tartó járat fél hatkor indult. Azonban a pályaudvarra már nem érkezett meg, mert az ott lévő kamerák nem vették fel. Az aluljáró kameráinak felvételein sem szerepelt. A lap szerint abban az időben nem ment autó a Népligethez, tehát szinte kizárt, hogy elvitték volna onnan. Telefonja a történtek óta ki van kapcsolva.

A Velvet szerdán arról írt, hogy az üggyel összefüggésben kutyás mentők érkeztek a rendőrökkel a Pest megyei Inárcsra, aminek a játszóterét és annak környékét fésülték át. A helyiek szerint egy fiatal férfi is velük volt, őt bilincsbe verve vitték körbe, ráadásul egy gumibabán kellett valamit elmutogatnia.

Vivien körülbelül 160 cm magas, átlagos testalkatú, fekete félhosszú hajú, kedves , mosolygós lány. Amikor eltűnt, fekete egész ruhát viselt, aminek a hátán fehér minta van, és elöl fűzős a nyakrésznél. Fekete harisnya volt rajta, hátul végig fekete pöttyökkel, fekete köves csizma. Aki tud róla valamit, látta, értesítse a rendőrséget.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik