Belföld

Sokk és döbbenet! Fagyott Magyarországon!

Őrület, mit meg nem tehetnek egyesek államunkban! Az időjárás fogta magát, és télies üzemmódba váltott, és így is marad pár napig.

Áder János köztársasági elnök talán még kivár, és nem hirdet rendkívüli állapotot Magyarország területén, nem ül össze a Honvédelmi Tanács sem, nem lesz kijárási tilalom és nem zár be a tőzsde. Ugyanis döbbenetes dolog történt csütörtökre virradó éjjel:

FAGYOTT FEBRUÁRBAN!

Az Időkép hőtérképe szerint a Dunától keletre volt a leghidegebb, egyes tájakon a -6 fokot is megközelítette a hideg, de az átlag -2 és -3 fok között volt, még Budapesten is. Olvasóinkat ki kell, hogy ábrándítsuk, a trend folytatódik pár napig.

Csütörtökön borongós idő lesz, eső is eshet, nyugaton erős lehet a déli szél. Délután 5-10 fok között tetőzik a hőmérséklet. Északon és keleten köd képződhet, melegfronti hatás várható.

Pénteken délen és keleten eshet (az eső persze, havazás már nem megszokott februárban), északnyugaton lehet szárazabb idő. Reggel -1 és +4 fok közötti, nappal 5 és 10 fok közötti hőmérsékletek lehetnek.

Szombaton napos-felhős idő lesz, kisebb esőkkel, reggel még mindig fagyhat, nappal marad az 5-10 fok. Aztán jön a melegedés, száraz idő, erős délkeleti szél és 10-16 fok lesz vasárnap, ami csak fokozódik hétfőn, amikor is 11-18 fok is lehet, visszaáll a globális felmelegedés által okozott új rend.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik