Belföld

A kopaszok ütni is akartak

Ezt állítja a szocialista szemtanú, aki hiányolta a rendőrség közbelépését.

Lukács Zoltán az ATV Egyenes Beszéd című műsorában példátlannak nevezte, ami kedden a választási irodánál történt. A szocialista politikus azt mondta, egy tucat fekete ruhás, kopasz ember állta el a szocialista politikusok útját, amikor a vasárnapi boltzárral kapcsolatos népszavazási kérdést akarták benyújtani, ezért lett gyorsabb, néhány másodperccel Herceghalom polgármesterének neje. Az MSZP képviselője szerint a kopaszok már korán reggel ott voltak, és nem volt túl barátságos a hangulat. Ahogy Lukács fogalmazott, arról beszéltek, megverjék-e őket.

Másfél óra múlva jelent meg a hölgy, aki végül beadhatta a kérdését, akkor derült ki, hogy a „kopaszok” gyakorlatilag neki „fogták a helyet”.

Lukács Zoltán szerint hiába mondja a Fidesz, hogy semmi közük hozzá, valahogy véletlenül mégis egy fideszes (már független – a szerk.) polgármester felesége adhatott be kérdést, arról nem is beszélve, hogy a „kopasz csapat” tagjai, ahogy látták, hogy Erdősiné beadványát lepecsételik, azonnal, anélkül, hogy bármit leadtak volna, sietve távoztak az irodából, tehát nyilvánvaló, hogy csak az volt a céljuk, hogy a szocialista beadványt akadályozzák. A szocialista politikus hozzátette, a rendőrség többször is járt a helyszínen, de nem találták úgy, hogy intézkedniük kellene, a Választási Iroda biztonsági emberei is csak „egyezkedni” mentek ki, pedig nekik joguk lett volna „rendet csinálni”.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik