Belföld

Itt a bizonyíték: összejátszottak a kopaszok az idős nővel

A náluk lévő mappában is az Erdősi Lászlóné aláírásával ellátott beadvány volt.

Kopasz, kigyúrt „biztonsági emberek” akadályozták meg kedden reggel az MSZP-s Nyakó Istvánt abban, hogy beadhassa a vasárnapi boltzárra vonatkozó népszavazási kezdeményezését. Hathatós közreműködésüknek köszönhetően egy idős nő, Erdősi Lászlóné bélyegezhette le hamarabb a papírt, az azonban idáig nem volt egyértelműen bizonyítható, hogy Erdősinének köze van a kopaszokhoz.

Azóta kiderült, hogy a nő, aki a sajtónak nem volt hajlandó semmit mondani, a volt fideszes herceghalmi polgármester felesége, a kampányban Orbán Viktoros kitűzővel járt-kelt a faluban.

A Nemzeti Választási Iroda épületébe délelőtt csak azokat engedték be, akiknél volt népszavazási kezdeményezés. A 444 arra hívja fel a figyelmet, hogy emiatt a Fradihoz és Kubatov Gáborhoz köthető kopaszok is mappákat szorongattak, de azt nem lehetett tudni, hogy milyen papírokkal érkeztek. Az Origo cikkében viszont felbukkant egy fénykép, melyen az látható, hogy az egyik férfi kezében lévő mappát átvilágítja a fény, de arra jutottak, nem lehet elolvasni, mi van oda írva.

A 444 egyik olvasója viszont feljavította a képet, így kiderült, hogy a kopasz férfi kezében is Erdősi Lászlóné aláírásával ellátott beadvány van, vélhetően ugyanaz, amit végül az idős nő is beadott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik