Belföld

„Nincs hatalmuk felettünk. Ne félj!” – üzent a Teleki Blanka Gimnázium igazgatója

A pedagógustiltakozás egyik fő alakjává vált Pukli István David Bowie filmjéből a Labirintusból idézett: Nincs hatalmad felettünk. Szerinte ez szimbolizálja a rendszert.

Démonokkal küzdünk semmi mással

– mondta videoüzenetében az omladozó gimnázium épülete előtt.

Pukli István üzenete: „Nincs hatalmuk felettünk!”„Nincs hatalmuk felettünk. Ne félj!” – üzeni Pukli István, a Teleki Blanka Gimnázium igazgatója.Mutassuk meg együtt, hogy nem félünk! A méltatlan támadások ellen együtt állunk ki! Pénteken 17 órakor szolidaritás a Teleki igazgatójával: https://www.facebook.com/events/1749500031948129/

Közzétette: Utolsó óra – Vészhelyzet az oktatásban – 2016. február 18.

Mint arról mi is beszámoltunk, a Klik vizsgálatot indított annak ügyében, hogy órák maradhattak el amiatt, hogy a zuglói Teleki Blanka Gimnázium pedagógusai részt vettek február 3-án a miskolci pedagógusdemonstráción. Az iskola igazgatója közölte: az órákat más időpontban megtartják, a Klik ugyanakkor visszautasította, hogy politikai nyomásra folytat vizsgálatot és azt állították, azért járnak az ügy végére, mert a diákok érdeke az első.

Csütörtökön a kormányinfón is előkerült a Teleki ügye, amikor Lázár János nem értette, hogy az igazgató miért nem küldte el a Klik által kért iratokat, amikor a felettese ezt kérte tőle.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik