Belföld

Zivatarral köszönt be a 19 fok

Vasárnap: eleinte a Dunántúlon, majd az ország déli felén szakadozhat fel a felhőzet és süthet ki hosszabb időre a nap, majd a délutáni órákban nyugat felől ismét egyre többfelé beborul az ég. Keleten, északkeleten a déli órákra megszűnik a csapadék, majd délután nyugat felől újabb csapadékrendszer éri el hazánkat, emiatt délután a Dunántúlon, majd este az ország középső részén, éjszaka pedig északkeleten számíthatunk újabb esőre. A legmagasabb nappali hőmérséklet az ország nagyobb részén 9 és 14 fok között várható. Késő este 5 és 11 fok lesz – írja a startlap.hu előrejelzésében.

Hétfőn: továbbra is sok felhő lesz felettünk. Sokfelé alakul ki eső, záporeső. Párás lesz a levegő. A szél északira fordul és mérséklődik. Marad a 10 fok körüli csúcshőmérséklet.

Kedden és szerdán: változóan, főleg reggel és este lesz erősen felhős az ég. Szórványosan fordul elő eső, zápor, sőt néhol zivatar is kitörhet. A szél északkeletire fordul és többfelé megerősödik. Általában 9 és 19 fok közötti értékeket mutatnak majd a hőmérők.

Csütörtökön: eleinte változóan felhős lesz az ég, majd egyre vastagabb felhőzet sodródik hazánk térsége fölé és délutántól eső is lehet. A viharossá fokozódó ÉNy-i széllel több fokkal hűvösebb levegő érkezik – olvasható a köpönyeg.hu-n.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik