Belföld

Eladja az ózdi polgármester az álomautóját, ön is licitálhat rá!

janiczak (Array)
janiczak (Array)
Folyamatosan támadták sárga Fiatja miatt, ami amúgy nem is volt drága, ezért inkább eladja. A kapott pénzből jótékonykodni is fog.

Szomorú híreink következnek:

A politika egy gyerekkori álomtól fosztotta meg Ózd jobbikos polgármesterét, Janiczak Dávidot. A derék városvezető Az álomautó és a jótékonyság címmel tett ki képes közleményt a Facebook-oldalára.

Először bemutatja a sárga Fiat Barchettáját, amire már a választások előtt elkezdett gyűjtögetni, ami nem egy drága kocsi, így össze is gyűlt rá a pénze.

Nem egy drága autó. Ha kétszer vagy többször ennyibe kerülő autóm lenne, csak kevésbé feltűnő, senki nem tette volna szóvá, az ízlésért viszont valahol mégis meg kell fizetni.

Forrás: Facebook/ Janiczak Dávid
Forrás: Facebook/ Janiczak Dávid

Azonban mivel sorozatos támadások érték őt, ezért úgy döntött, nem kockáztatja a saját, a város és a lakosok hírnevét, és eladja a kocsit. Árverésre bocsátja azt, amiből egy kórház járhat jól, mert 50 ezer forinttal támogatja majd az ózdi Almási Balogh Pál Kórház CT beszerzését, sőt a kocsi árán felüli teljes összeggel is így tesz.

Ha önnek is kell a sárga csoda, amit a Jobbik sztárpolgármestere koptatott – akit egyszer már mi is meglátogattunk -, ide kattintva licitálhat rá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik