Belföld

Hiába keresték az eltűnt győri lányt

Zárkózottnak ismerték Bödecs Rebekát, aki negyvenen kerestek Győr-szerte szombaton.

Még mindig nem találják a 24 éves Bödecs Rebekát, ezért szombaton 40 ember gyűlt össze Győrben, hogy a nyomára akadjanak a lánynak. Barátok, ismerősök és ismeretlenek is érkeztek a kutatásra, még a Tatabányai 4X4 Terepjárós Polgári Védelmi és Önkéntes Egyesület is megjelent – írja a Bors.

A külvárosokban és elhagyatott helyeken néztek körül és kiragasztották az eltűnt lány fotóját is. A keresés nem vezetett eredményre. A család szerint Rebeka semmit sem vitt magával, se ruhát, se a mobilját. A számítógépének előzményei törlődtek.

Bödecsné Éliás Viola, Rebeka édesanyja azt mondta a Kisalföldnek, hálás mindenkinek a segítségért, és várja az ötleteket, merre mehetnének tovább. A lány amúgy a szüleivel találkozott utoljára, azt mondta, egy iskolatársával fog találkozni. Aznap este már nem ért haza, sőt az iskolatárssal se találkozott.

A lányt zárkózott, öntörvényű embernek ismerék, szeretett egyedül lenni, de nem volt teljesen bezárkózó sem. Egyik testvére szerint folyamatosan a Fantasy nevű számítógépes játékon játszott, egyelőre nem tudni, ennek van-e köze az eltűnéshez. A család szerint a játékkal rengeteg ismerőst, havert gyűjtött össze Rebeka.

Frissítés, pontosítás

A 24.hu a lány testvérétől azonban úgy tudja, Bödecs Rebeka játékfüggősége nem valós információ, ráadásul a Fantasy a Bors cikkével ellentétben nem konkrét számítógépes játék, hanem a testvére gyűjtőfogalomként, műfajként használta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik