Belföld

Gyilkos-öngyilkos rendőrnő: van egy testvére is a megölt kisfiúnak

A rendőrpár másfél éve költözött a környékre, és egy lányt is neveltek együtt – tudta meg a 24.hu. Információink szerint a pár együtt élt a házban, és a kedden megölt 11 éves kisfiúkon kívül van egy lányuk is. Másfél éve költöztek a XVIII. kerületi Bartók Béla utcába. A környékbeliek szerint nagyon kedvesek voltak, el sem tudják képzelni, mi állhat a tragédia hátterében.

24.hu
24.hu

A 24.hu-nak megerősítették, hogy a férfi rendőr volt, így cáfolták, hogy gazdag vállalkozóról lett volna szó. Korábban ugyanis a Blikk írt arról, hogy a rendőrnőt egyik napról a másikra hagyta el gazdag élettársa, aki ugyan egy szép nagy házat hagyott ott a nőre és a kisfiára, de nem tudták kifizetni annak költségét.

A lap mindemellett Végh József kriminálpszichológust is megkérdezte, aki szerint az öngyilkosság helyszíne magánéleti problémákra utal, hiszen az nem a rendőrségen történt.

Szerinte a kiterjesztett öngyilkosság arra utal, hogy az anya úgy érezte, hogy gondoskodnia kell gyermekéről, de nem akarta másra hagyni a terhet.

A Borsnak sikerült elérnie a megtört apát, aki csak egy mondatot nyilatkozott:

Megromlott a kapcsolatunk az élettársammal.

Mint azt kedden megírtuk lelőtte gyermekét, majd önmagával is végzett egy rendőrnő a XVIII. kerületi Bartók Béla utcában.

Segítségre van szüksége?

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetbe kerül, van segítség! Hívja a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik