Belföld

Gyilkos-öngyilkos rendőrnő: a hirtelen nyomor miatt történhetett a tragédia

A rendőrnőt egyik napról a másikra hagyta el gazdag élettársa, aki ugyan egy szép nagy házat hagyott ott a nőre és a kisfiára, de nem tudták kifizetni annak költségét – írja a Blikk.

Szegény nőnek nem volt pénze arra, hogy fenntartsa ezt a hatalmas házat, nem tudta kigazdálkodni a rezsit

– mondta el a Blikknek egy utcabéli.

A lap szerint az utóbbi időben a nő és gyermeke már kimondottan rossz anyagi körülmények között élt, talán ez is közrejátszhatott a tragédiában.

MTI / Mihadák Zoltán
MTI / Mihadák Zoltán

Mint azt kedden megírtuk lelőtte gyermekét, majd önmagával is végzett egy rendőrnő a XVIII. kerületi Bartók Béla utcában. A TV2 úgy értesült, hogy a nő férj maga is rendőr, amelynek ellentmond a Blikk legutóbbi információja.

A lap amúgy Végh József kriminálpszichológust is megkérdezte, aki szerint az öngyilkosság helyszíne magánéleti problémákra utal, hiszen az nem a rendőrségen történt. Szerinte a kiterjesztett öngyilkosság arra utal, hogy az anya úgy érezte, hogy gondoskodnia kell gyermekéről, de nem akarta másra hagyni a terhet.

A Bors viszont a TV2-höz hasonlóan szintén úgy tudja, hogy az apa rendőrként, körzeti megbízottként dolgozik. A megtört apát a lap újságírója telefonon érte el, de csak egy mondatot nyilatkozott:

Megromlott a kapcsolatunk az élettársammal.

Nekik az egyik környékbeli azt is elmondta:

Szép család voltak, egy harminc év körüli rendőr házaspár. Tavaly tavasszal költöztek ide, a férfi folyamatosan renoválta, újítgatta a házat. A utcabeliekkel nem nagyon tartották a kapcsolatot.

A lap úgy tudja, hogy az áldozatokra a rendőrnő édesanyja talált rá, két órával a gyilkosság után.

Segítségre van szüksége?

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetbe kerül, van segítség! Hívja a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik