Belföld

Lövések dördültek Füzesabonyban – Őt keresik

Vita robbant ki, majd lövések dördültek vasárnap hajnalban Füzesabony egyik utcájában. A rendőrség tájékoztatása szerint egy helyi lakos egy háromfős társasággal – két férfival és egy nővel – keveredett szóváltásba, akik közül az egyik végül előkapott egy gáz-riasztót és többször elsütötte azt. A célba vett férfi hámsérüléseket szenvedett.

Az ügyben garázdaság miatt indult eljárás. A lövöldözőt a rendőrök domándi otthonában néhány órával később elfogták, ám társát, a 41 éves tiszaigari Váradi Róbertet keresik. Elfogatóparancsot adtak ki ellene.

A Füzesabonyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható 41 éves tiszaigari Váradi Róbert tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Füzesabonyi Rendőrkapitányságon vagy tegyen bejelentést 06-36-522-111-es telefonszámon és az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve névtelensége megőrzése mellett a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16 óráig, p: 8-13 óráig).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik