Belföld

Frappánsan űztek gúnyt a taxisokból Pécsen

Mókás kedvű pécsiek követelik az egész büdös internet lelövését, mert így nem lehet nyomtatott sajtót csinálni. Úgynevezett fricska ez.

Egy ország rágja most a körmét azon, vajon megegyeznek-e a taxisok a fővárossal, de legfőképp a jogalkotóval arról, ki lehet-e ebrudalni az Ubert Magyarországról. Emiatt a rendszerváltás utáni második nagy taxisblokádot éljük át, már senki sem foglalkozik vele, milyen fantasztikus a fonódó villamos.

Felsorakoztak a pro és kontra véleményseregek is: az egyik csapat igazat ad a taxisoknak, akiknek a megélhetése került veszélybe a Uber applikáció segítségével fuvarozó amatőrök miatt, míg a másik oldal azt mondja, egyfelől a Uber sose veri át őket, másfelől ez a 21. század és a kapitalizmus, aki jobb, modernebb és olcsóbb, az marad állva.

Kissé úgy tűnik, ezt a szelet érzik Pécsen is, ugyanis a Made in Pécs csapata kiállt nyomtatott A4-es lapokkal, arc nélkül:

Ha nem vettétek volna észre, a nyomtatott sajtó (is) döglődik, ezért a Made in Pécs szerkesztősége követeli az internet azonnali bezárását!

Ha nem vettétek volna észre, a nyomtatott sajtó (is) döglődik, ezért a Made in Pécs szerkesztősége követeli az internet azonnali bezárását!#über #utáljukahashtageket

Közzétette: Made in Pécs – 2016. január 18.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik