Belföld

Bőrük színe fehér – őket keresi a rendőrség

Az ismeretlen férfiak 2015. december 28-án 17 óra 40 perc körüli időben fegyverrel vagy annak utánzatával mentek be egy győri utazási irodába. Az alkalmazottakat megfenyegették és bevétel átadására szólították fel – írja a police.hu.

A dolgozók eleget tettek a fegyverrel nyomatékosított kérésnek, a rablók pedig távoztak. Csakhogy a biztonsági kamera mindent rögzített.

Az egyik gyanúsított körülbelül 25 és 35 év közötti, 165-170 centiméter magas, zömök testalkatú, feltehetően balkezes, bőre színe fehér. Az elkövetéskor sötét ruházatot, valamint egy ezüstkeretes szemüveget viselt. Arcát sállal és sapkával takarta el. Beszéde akcentusmentes.

A másik férfi szintén 25 és 35 év közötti, körülbelül 170-180 centiméter magas, kissé zömök testalkatú, feltehetően jobbkezes, bőre színe fehér. Az elkövetéskor sötét ruházatot viselt. Arcát sállal és sapkával takarta el. Beszéde akcentusmentes.

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrség kéri, ha bárki felismerné a rablással gyanúsított személyeket, vagy a rablásról tud bármilyen információval szolgálni, vegye fel a kapcsolatot a nyomozókkal az itt leírt, névtelenséget biztosító csatornák valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik