Belföld

Nagy csatát vív a köddel a Nap

Szilveszterkor támadnak a mínuszok, addig is élvezzük ki a napsütést – merthogy lesz.

Hétfőn erősen felhős, párás, elsősorban keleten tartósan ködös időre számíthatunk. Rövid napos időszakok főleg a Dunántúlon lehetnek. Számottevő csapadék nem lesz. Reggel +2, délután +7 fok körül alakul a hőmérséklet. Front nem lesz felettünk továbbra sem. Hajnalban és keleten napközben is korlátozott látási viszonyok lesznek – írja a Köpönyeg.hu

Kedden is a hétfőhöz hasonló időjárásra számíthatunk. Erősen felhős, párás, elsősorban keleten tartósan ködös időre számíthatunk. Rövid napos időszakok főleg a Dunántúlon lehetnek. Számottevő csapadék nem lesz. Reggel +2, délután +7 fok körül alakul a hőmérséklet. Front nem lesz felettünk továbbra sem. Hajnalban és keleten napközben is korlátozott látási viszonyok lesznek.

Szerdán aztán ragyogóan napos, friss időre van kilátás, kitisztul a levegő. Hajnalban már országszerte fagyni fog és délután is csak kevéssel alakul fagypont felett a hőmérséklet. Az északkeleti szél élénk, északon és keleten erős lesz.

Szilveszterkor erős lehűlés várható, akár mínusz 10 Celsius-fok is lehet. Az újév első napjaiban elszórtan már hószállingózásra, gyenge havazásra is készülni kell – írtuk meg korábban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik