Belföld

Elfogták a 84 éves hajósi asszony feltételezett támadóit – Videó

Másfél nap alatt beazonosították és elfogták a kalocsai rendőrök azt a két férfit, akik egy 84 éves asszonyt raboltak ki hajósi otthonában – írja a police.hu rendőrségi honlap.A rendelkezésre álló adatok szerint december 15-e 12 óra és december 16-a 8 óra 46 perc közötti időben a feltételezett tettesek betörtek egy hajósi házba, megverték az ott lakó 84 éves asszonyt, majd az ingatlanból ellopott 2 pénztárcával együtt – amelyekben készpénz és személyes okmányok voltak – ismeretlen helyre távoztak.

A kalocsai rendőrök azonnal megkezdték az elkövetők felkutatását. Néhány órán belül a nyomozók látókörébe került egy 17 éves hajósi fiú, akit még a bejelentés napján, december 16-án 22 óra 40 perckor elfogtak.

A rendőrök beazonosították a másik feltételezett elkövetőt is: 29 éves H. Tamást december 17-én fogták el. Mindkét hajósi férfit rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, majd őrizetbe vették őket és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat, amelyet az illetékes járásbíróság elrendelt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik