Belföld

Következzen pár tipp, hogy hány fok lehet a héten!

Erdély (Array)
Erdély (Array)
A valószínűsíthető nyerőszámok időrendben: 0, 2, 8, 10, -1, 4, 2, 9. Ezzel a számsorral viszont senki sem fog nyerni, csak az ősz.

Szomorkásan indul a reggel, bár az a szerencse, hogy ilyenkor 5-6 óra felé sötét van, ebből nem sokat látni. Azon polgártársak, akik az első napsugarakkal nyitják ki szemüket, szitálást, párát és ködöt láthatnak, majd odakint 0-2 fok körüli hőmérsékletet érezhetnek. Nappal északkeleten lehet kisebb eső, havas eső, de a Dunántúlon a napot is láthatják. Itt akár 8-10 fok is lehet.

Péntek éjféli sárga riasztást adtak ki: Észak-Magyarországon és az Alföld északi részén késő este ónos eső is kialakulhat, de északkeleten a havazás lesz a jellemző az OMSZ honlapja szerint. Nógrád és Heves hegyvidéki részein jegesedés lehet, Borsod keleti részén és Szabolcsban pár centi hó is eshet.

A meteorológiai dichotómia szombaton is marad: borongósság lesz, de ahol kisüt a nap, ott októberi meleg. Reggel -1-4 fok, nappal 2-9 fok közti Celsiusok lesznek. Vasárnap az Észak-Dunántúlon az egzotikus, déli szelet is meg lehet tapasztalni, a hőmérsékletek nem változnak számottevően – írja az Időkép.

Változást a jövő hét sem hoz, a tél várat magára, hogy kiölje a bacilusokat, nyakunkon a globális felmelegedés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik