Belföld
Siklós, 2015. június 5.
Tiffán Zsolt, a Fidesz országgyûlési képviselõje, miniszteri biztos a siklósi vár rekonstrukciójának projektzáró rendezvényén 2015. június 5-én. Megújult a vár északi szárnya, az európai uniós forrásból finanszírozott beruházás eredményeként az épület külsõ homlokzata egységessé vált, megszépült az északi terasza, emellett a mûemléki ingatlan konferenciateremmel, vártörténeti kiállítással és egy kávézóval gazdagodott.
MTI Fotó: Borbás Mátyás

Már csak Tiffán Zsolt hozzászólása hiányzott a nemiegyenlőség-vitából

24.hu
24.hu

hírfaragó. 2015. 12. 17. 14:12

„Liberális hülyegyerekek!” – kezdi a fideszes képviselő a kiállást Kövér László Elnök Úr és Kovács Ákos Úr előtt.

Tiffán Zsoltnak, a Fidesz baranyai országgyűlési képviselőjének megint eljárt a keze a Facebookon, most a Kövér László és Kovács Ákos szavai nyomán fellángolt vitában tett rendet. Mint az mostanra már köztudott, a dalcsináló azzal állt ki, hogy a női létezés értelme

  • a női princípiumot beteljesíteni, neem?
  • hogy valakihez tartozni
  • valakinek gyereket szülni

illetve azzal, hogy a nőknek nem dolga ugyanannyit keresni, mint a férfiaknak. Kövér László ugyancsak abban látta a princípium beteljesülését, hogy nekik unokákat szüljenek a nők.

Természetesen aki ezután azzal állt ki, hogy az említett urak nettó baromságot beszélnek, azok liberálisok, beteglelkűek, satöbbi lettek, akik nem akarják, hogy a nők gyereket szüljenek. Ehhez a vaslogikához csatlakozott Tiffán, aki írni is alig látott a pipától, idézünk a Facebook-bejegyzéséből:

Nehogy már a csík tólja a repülőt! Ma Magyarországon vita zajlik arról,hogy a nők szüljenek-e gyereket? Hát, hova fordul ki ez a világ önmagából? Azon fogunk vitatkozni, hogy ki legyen az anya? A Józsi, vagy a Béla? Tudják maguk, mi a baj? Az emberiség több ezer éves misztériumát vonják kétségbe! Csak azért, mert egy beteglelkű szuperhatalom ezt kívánja önöktől! Mindazok ,kik kétségbe vonják az említett két derék úr szavait,az emberiség létezését kérdőjelezik meg! Na, ide lehet lőni! De a Házelnököt, meg az Ákost hagyják békén!

Ezt még megtoldotta egy újabb, „Liberális hülyegyerekek!” felütésű bejegyzéssel, amit a „Lehet a szarból ostort fonni,csak nem lehet vele csattogtatni” szólásmondással zárt le.

Rossz lehet, de nem kötelező abban a tudatban élni, hogy el akarják venni a magyar anyák szüléshez való jogát. „Mindenki foglalkozzon a saját életével” – írta a Szegedi Kovács Ákos Fanclub a művész menedzsmentjének, és mennyire igazuk volt.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.