Belföld
Kövér László (Kövér László)

Ha az embertisztelettől Kövér “rettegő, feminin férfinak” érzi magát, akkor rettegjen

Farkas György
Farkas György

újságíró. 2015. 12. 14. 14:24

A Patent Egyesület nagyon kiakadt a házelnök szavain.

A nőjogi szervezet a kongresszuson elhangzottak alapján arra jutott, hogy a Fidesznek láthatóan azzal nincs különösebb baja, hogy jelenleg az ország nőgyűlölő férfiak és férfiaktól rettegő ‘feminin’ nők társadalma. Sőt. Az ez elleni küzdelmet rögtön a férfiak elleni támadásnak veszik, mert az egyenlőség, a férfiak hatalomvesztése a hatalmi viszonyok kiegyensúlyozásában, számukra már nőuralmat jelent.

Ennyire rettegnek az egyenlőségtől.

A jogvédők szerint a Fidesz normái szerint a nők élő inkubátorok, akik nekik szülnek gyereket, utána pedig alárendelt szolgálóként, teljes anyagi függésben élnek, míg a halál el nem választ.

Mert szeretnénk, ha lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, ha unokákat szülhetnének nekünk” – mondja Kövér. Ha pedig nem szülünk eleget, ahogy még emlékezhetünk Varga István szavaira, akkor jöhet a verés.

A Patent Egyesület nemet mond erre. Nemcsak azért, mert a nők életéről, méhéről csak maguk dönthetnek, hanem azért sem, mert nem adja fel a harcot a társadalmi nemi szerepek ellen, a

melyek a férfiakat a nők fölé rendelik és amelyek megszabják, hogy a nőknek femininnek, a férfiaknak maszkulinnak kell lenni, és hogy ezek mit jelentenek.

A jogvédők szerint éppen a Fidesz él genderőrületben, amikor megszabná, hogy a férfiak, nők milyenek legyenek, mire valók a társadalomban. Ez ellen a diktátum ellen küzdeni nem őrület, hanem épelméjűség, az igazságosság megkövetelése.

Az asszony, Németh Zsolt szintén emlékezetes “viccelődésével” ellentétben, igenis ember. Nem inkubátor, nem szolgáló, nem alacsonyabb rendű lény, nem boxzsák.

A Patent addig fog küzdeni a nőkért, amíg ezt mindenki el nem ismeri.

Ez nem férfigyűlölet; ez embertisztelet. S ha ettől Kövér “rettegő, feminin férfinak” érzi magát, akkor rettegjen csak.

A házelnök Fidesz-kongresszuson mondott beszéde miatt “Negatív terhességi tesztet Kövér Lászlónak!” néven alakult Facebook-csoport, amely azok csatlakozását várja, akiket felháborít a házelnök beszéde. Különösen az a rész, amelyben a házelnök a genderőrületetről és arról beszélt, hogy nem akar olyan országot, ahol “férfigyűlölő nők” és “feminin férfiak” a gyermekekben, családokban csak az önmegvalósítás akadályát látják.

Szeretnél személyre szabottan híreket olvasni a mobilodon?
Töltsd le a 24.hu app-ot, és tájékozódj hiteles forrásból megbízhatóan és gyorsan! A 24.hu
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2016. április 12.
Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője a vasárnapi boltzár eltörléséről szóló javaslat szavazása előtt az Országgyűlés plenáris ülésén 2016. április 12-én. Az Országgyűlés visszavonta a boltok vasárnapi zárva tartását előíró szabályozást, a javaslatot a képviselők 163 igen szavazattal, 2 nem ellenében és 11 tartózkodás mellett fogadták el.
MTI Fotó: Kovács Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.