Élő Belföld

Kövér: ha nem akarunk az MSZP sorsára jutni

Tóth Richi
Tóth Richi

Na, ugye. 2015. 12. 13. 11:17

Soha nem kértünk több bizalmat a választoktól, mint amit a táboron belül mi is mutatunk. 2014 után a házelnök szerint sokan kiábrándultak, elfáradtak, miután szétnéztek a győztes csatatéren.

Óva int. Ha nem akarnak az MSZP sorsára jutni, hogy egy nyugdíjas klubbá aszalódjon a párt, akkor fiatalítani kell. Mindenki hozzon még egy embert, vagyis annyit, amennyi gyermeke, unokája van, akik még nem Fidesz-tagok.

“Minden Fidesz-tag felelős minden Fidesz-tagért.” Belátja, nagy párt lettek, ezért egyértelműek a belső viták, de nincsenek erős ellenfeleik. “Csak gyenge ellenfelek vannak.”

A világpolitikára is kitekint, szerinte a hidegháború utáni időket idéző hatalmi átrendeződés zajlik. A tét az, hogy az EU vazallusai lesznek-e, vagy megtartják az ország nemzeti szuveneritását.

“Nem akarjuk a Soros-félék úgynevezett nyitott társadalmát”, nem akarják a marihuána legalizálást sem, a férfi pedig maradjon férfi, a nő pedig nő. Ők tartsák magukat az önmegvalósítás legmagasabb fokához, “unokákat szüljenek nekünk.”

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.