Belföld

Eltűnt egy kétéves Szombathelyről – Ebben a kabátban vihették el

Ismét  felhívást tett közzé a rendőrség a kétéves szombathelyi kisfiú eltűnése ügyében. Egy újabb fotót is mellékeltek a kicsiről, ezen abban a kabátban látható, amelyet valószínűleg akkor is viselt, amikor apja elvitte.

police.hu
police.hu

A rendőrség szerdán közölte, hogy keresik apát és fiát, a 46 éves francia állampolgárságú Patrick Royert és kétéves, Szombathelyen élő Varró Leon Bálintot. A gyermeket december 8-án vitte magával szülője, azóta nem tudni, hol vannak.

Felröppentek olyan hírek, hogy a kisfiút a bölcsődéből vitte el a férfi, ám az érintett intézmény vezetője szerint ez nem így történt. Elmondta, kedd délután szokás szerint az édesanya jött a gyermekért, akit általában autóval vitt haza, Mivel aznap az utolsó távozók között voltak, a  gondozó kikísérte őket, de nem tapasztalt semmi rendelleneset.

police.hu
police.hu

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható személyek jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöld számán (hétfő-csütörtök: 8-16 óra között, péntek: 8-13 óra között), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

 

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik