Belföld

Hagyta meghalni a 15 éves fiút a gázoló Hőgyésznél

Egy férfi talált rá arra a fiúra, akit elgázolt egy autós Hőgyész és Dombóvár között, majd megállás nélkül elhajtott. „A lábai összecsavarodtak, a feje bezúzódott, a hasán feküdt. Minden csupa vér volt” – mondta a Borsnak. A kamasz még életben volt, amikor rábukkant.

A fiúnak a többi autós hívott mentőt, akik perceken belül kiérkeztek a helyszínre. Hiába a gyors segítség, Martin a kórházba szállítás közben meghalt.

A tinédzser állítólag a kaposvári gyermekotthonból indult el hazafelé. A halálos gázolás helyszíne és Kaposvár között 30 kilométer van. Ezt az utat egy felnőtt ember 6 óra alatt tudja megtenni. A fiú haladását nehezítette a hátán cipelt táska, amelyben a tankönyveit hordta. Egy szemtanú azt mondta, a fiút már a rendőrség is kereste, miután megszökött a gyermekotthonból. Hogy pontosan merre tartott a végzetes hajnalon, nem lehet tudni.

Ahogy arról beszámoltunk, a rendőrség a napokban felhívást tett közzé, miszerint keresik a gázolót. Kérték, hogy aki a balesettel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a Dombóvári Rendőrkapitányságon. (Dombóvár, Dombó Pál utca 10.), vagy hívja a 0674/566-070-es számot. Névtelensége megőrzése mellett is tehet bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán (hétfő-csütörtök: 8-16, péntek: 8-13), vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik