Belföld

“A Heartben Orbán Viktorral nem foglalkoznának, nemhogy Habonnyal”

Kedden letarolta az internetet az a videó, amelyen egy Habony Árpádhoz kísértetiesen hasonló személy látható ibizai bulizás közben, a Heart nevű étteremben. A miniszterelnöki tanácsadó a hely promóvideójába került bele valahogyan egy idén nyáron készült felvétel alapján.

Az eddigi hírek szerint az említett vendéglátóipari egységben “a csapból is kokain folyik, a falról meg kurvák potyognak”.

Megkerestünk egy Ibizán jártas magyar rendezvényszervezőt, hogy meséljen a Heartról és a helyi klubéletről.

Ibiza a világ egyik legdrágább helye, itt vannak a legnagyobb klubok, a felső tízezer buliparadicsoma. Csak azok engedhetik meg maguknak, hogy eltöltsenek itt néhány napot, akik egész évben erre gyűjtenek, vagy azok, akik mellényzsebből szórják a milliókat

– mondta a 24.hu-nak Borbély Gyula, aki egy neves ibizai klub promótere.

Gyula élete csaknem húsz éve forrt össze az ibizai klubélettel, sok időt tölt kint, azonban csak nagyon kevés tehetős magyarral találkozik.

Amikor Ibizán vagyok, napi szinten találkozom milliárdos üzletemberekkel és világsztárokkal. Törzsvendégnek számít Madonna, George Clooney és Kate Moss is. Itt nem átlagon felüli, ha megérkezik egy magyar politikus, még a miniszterelnökkel sem foglalkoznának kiemelten a rangja miatt, nemhogy Habonnyal.

Ez egy olyan sziget, ahol biztosan lesz nálad gazdagabb, rangosabb vagy befolyásosabb tíz méteren belül, itt nem igazán számít a pénz, sokkal fontosabbak a kapcsolatok. Viszont kapcsolatokkal és azok nélkül is mélyen a zsebedbe kell nyúlnod.

Milliókba kerülhet egy este

Egy átlagos klub belépője húszezer forint körül mozog, ha csak egyetlen long drinket iszol meg odabent, azért hatezer körül kell fizetned, egy VIP asztalt pedig 600 ezerért lehet lefoglalni. Egy olyan felsőbb kategóriás helyen, mint a Heart nevű étterem, egy átlagos vendég is százezreket hagy ott a belépőre, vacsorára, és egy kis italra. Amennyiben VIP ellátásra vágyik, ez milliókra is felkúszhat fejenként. Arról nem is beszélve, hogy a hotelszoba és a repülőjegy is sokkal drágább a máshol megszokottnál.

Mindenhol jelen van a kábítószer

Ibizára azért jönnek az emberek, hogy lazítsanak, és ehhez kimondva-kimondatlanul hozzátartozik a kábítószer is. A sziget összes szórakozóhelyén előfordulhat, hogy kábszereseket lát az ember, a Heart azonban nem egy kiemelten erről híres hely, tudnék ennél durvább klubot is mondani. Az is biztos, hogy sok lány dolgozik Ibizán, biztosan vannak ebben az étteremben is, de szintén nem erről híres. Inkább az elképesztően látványos show-k, a luxus és a magas árak miatt emlegetik. Hozzáteszem, ha valaki Ibizára látogat, általában nem csak egy klubban fordul meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik