Belföld

Lekisasszonyozta Rogánt a jobbikos képviselőnő

A leurazott Hegedűs Lorántné sorosozik és durva identitászavart emleget.

A Jobbik parlamenti képviselője Facebook-oldalán válaszolt Rogán Antalnak. Bejegyzése arra válasz, hogy “megérkezett Orbán Viktor válasza (Rogán Antaltól)” a

Mikor utasítják ki hazánkból Soros Györgyöt és ügynökeit?”

című írásbeli kérdésére.

Az ellenzéki honanya úgy értékeli, Soros György és ügynökei kiutasításáról mélyen hallgat a kormány, Rogán Antal válasza – pontosabban a megszólítás – pedig mutatja, milyen figyelmesen dolgozik a Miniszterelnöki Kabinetiroda. Ezt kapta ugyanis.

Tisztelt Képviselő Úr!

Az Országgyűlésről szóló 2012 . évi XXXVI. törvény 42 . § (9) bekezdésében foglaltak alapján a Miniszterelnökhöz intézett „Mikor utasítják ki hazánkból Soros Györgyöt és ügynökeit?”
című, K/7740. számú benyújtott írásbeli kérdésre feladatkörömben eljárva az alábbi tájékoztatást adom.

A magyar kormány és Soros György elképzelései a bevándorlás kérdésében gyökeresen eltérnek egymástól. Magyarország Kormánya kártékonynak és veszélyesnek gondolja Soros György bevándorlási kérdések kapcsán hirdetett 6 pontos javaslatát.
Magyarország Kormánya cselekvő kormány, amely megvédte az országot az ellenőrizetlen bevándorlástól, és ha kell, vitában is bátran megvédi álláspontját Soros György elképzeléseivel szemben.

Budapest, 2015. december 4.

Tisztelettel:
Rogán Antal

A leurazott képviselőnő visszavágott.

Tisztelt Miniszter Kisasszony!

Először is kérem, nézze el nekem a szokatlan megszólítást, de higgye el, én is legalább annyira meglepődtem az Ön által írt beköszöntésen.

Ugyanakkor azért is találom helytállónak az általam leírtakat, hiszen csak valami durva identitászavarral magyarázható az a kettősség, hogy noha levelében bátornak és cselekvőnek ítéli a kormányt, s azon keresztül saját magát, de még egy egyszerű kérdésre sem mer érdemben válaszolni.

Ismétlésképpen, jómagam azt “bátorkodtam” kérdezni: ha egyértelműen bizonyítást nyert, hogy a migránscunamit – s azon belül terroristák Európába történő utaztatását – Soros György és ügynökei szervezték és pénzelték, akkor mikor lép fel ellenük végre a kormány. Vagyis mikor utasítják ki Soros Györgyöt és ügynökeit hazánkból, tekintettel arra, hogy súlyos nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek?

Vagy esetleg azért nem kaphatok választ, mert Soros nemcsak a migránsokat, de a magyar kormányt is pénzeli? Lehet, hogy az egykori munkáltató és mecénás még mindig fogja a miniszterelnök kezét?
Ha igen, már csak egy kérdésem maradt: hogy ízlik a zsoldos koszt?

Hegedűs Lorántné
Jobbik Magyarországért Mozgalom

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik