Belföld

Kútba ugrott a nagyesztergári férfi, mert azt mondta neki az anyja

Az idős asszony csak azt szerette volna, hogy szokjon le a fia a cigiről, nem gondolta, hogy tényleg a mélybe veti magát.

Nagyon furcsa eset történt a Veszprém megyei Nagyesztergáron: egy férfi beleugrott a házuk udvarán álló húszméteres kútba.

Édesanyja a Veol.hu-nak elmondta: szerette volna, ha leszokik a fia a cigarettáról. Ezért amikor elment a trafikba, azt mondta neki: „mivel dohányzol, hát becsuktam az ajtót és a kulcsot a kútba dobtam”. De azt még álmában sem gondolta volna, hogy a fia tényleg utána is ugrik.  Márpedig alig fordult meg az udvaron, már hallotta a csobbanást és a kiabálást, hogy „anyu, segíts”. Hívta a mentőket, akik tűzoltókkal és rendőrökkel együtt érkeztek és felhozták a férfit, akinek megsérült a lába.

Az asszony azt mondta: szépen megvannak a fiával, csak a cigaretta miatt szólalkoztak össze. Amiatt lett a férfi rokkant, de nem akart leszokni. Az 55 éves férfit súlyos lábsérülése mellett kihűlés miatt vitték a veszprémi traumatológiára. A kútban két és fél méter mélyen állt a víz, amiben alámerülhetett, mert csurom víz volt a ruhája.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik