Belföld

Iratok nélkül tűnt el a dzsesszzongorista Budapestről

Két hete kabát, mobiltelefon és iratok nélkül tűnt el Farkas Mihály. A zenésztársak nem hiszik, hogy megölte volna magát – számol be a Bors keddi számában. Az 54 éves zenész november 22-én, vasárnap tűnt el, miután kilépett II. kerületi otthonából. A napilap azt írja, hogy a barátok elmondása szerint a rendőrség öngyil­kos­ságra gyanakodott.

Az egyik barát, Tóth István szerint a zongorista „komoly szakmai dolgokra készült”, előre megbeszélt találkozók vártak rá, így ismerősei nem feltételezik, hogy Farkas Mihály öngyilkosságot követett volna el. A művész családjáról csak annyit tudnak, hogy Pécsett élnek rokonai. A barátok mindenben igyekeznek segíteni a rendőrség munkáját, még közösségi oldalt is készítettek felkutatására. Többen innen értesültek arról, hogy a férfi életében volt egy meghatározó szerepet betöltő kínai nő, akiről csak kevesen tudtak.

Van egy kínai lány a dologban. Volt egy szerelmi csalódása Misinek. Szerette ezt a lányt, a lány viszont nem viszonozta. A rendőröktől úgy tudjuk, hogy Misi telefonja híváslistájának átvizsgálása után beszéltek ezzel a lánnyal, aki először még azt is letagadta, hogy ismeri Misit. Nekünk azt mondták, még nem találták meg, mert feltöltőkártyás telefonja van

– árulta el a napilapnak a barát.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Farkas Mihályt eltűnés miatt hivatalosan is keresi a rendőrség. A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az eltűnt személlyel kapcsolatban, hívja a 06 (1) 346-1800 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13), a 107 vagy 112 központi  segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik