Belföld

Nyálas idő lesz egész héten

Hideg, köd és nedvesség, vagyis borongós, párás idő várható a jövő hétre.

Hétfőn erősen felhős, párás, elsősorban a keleti tájakon egész nap tartósan ködös idő várható, ködszitálás bárhol lehet. A Nyugat-Dunántúlon lesz a legnagyobb esély arra, hogy kora délután előbukkanjon a nap. A légmozgás gyenge marad. Reggel 3, délután 7 fok körül alakul a hőmérséklet. Továbbra is rossz látási viszonyokra számíthatnak az autósok – írja a Köpönyeg.hu.

Kedden is túlnyomóan borult, ködös, ködfelhős idő lesz, minimális az esély arra, hogy elvétve előbukkanjon a nap. A szél keletire fordul, de gyenge marad. Reggel plusz egy, délután plusz 5 fok körüli értékeket mérhetünk – szürke, hideg idő lesz.

Marad a túlnyomóan felhős, párás, helyenként tartósan felhős idő; ráadásul a ködfelhőzet fölé esőfelhők is érkeznek és néhol gyenge eső is kialakulhat szerdán, és ugyanilyennek ígérkezik a csütörtök is. Pénteken és szombaton a megélénkülő nyugati szél hatására máshol is fel-felszakadozhat a ködfelhőzet és legalább kis időre kisüthet a nap. A hőmérsékletben nem lesz lényeges változás: 6-7 fok körül alakul a maximum.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik