Belföld

Baleset okozott, majd elhajtott – Szemtanúkat keresnek

Szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség egy múlt pénteken, Orosházán történt baleset ügyében. A jelenlegi adatok szerint egy nő a Kölcsey utca felől a Penny Market bejárata felé tartott kerékpárjával, amikor – a Móricz Zsigmond utca 10. előtt, miközben az úttest felezővonala felé kezdett húzódni – megelőzte őt egy piros színű Suzuki SX4. Miután a jármű elment mellette, a nő elesett és megsérült.

A kocsi vezetője a baleset helyszínétől körülbelül 10-15 méterre megállt, de nem szállt ki, majd pár másodperccel később el is indult. A biciklisnek egy másik autós segített, aki egy fehér színű, nyitott rakterű kisteherautót vezetett, illetve járókelők is érkeztek.

A történtek tisztázása érdekében a rendőrség kéri a Suzuki SX4 típusú személygépkocsi vezetőjét, valamint a fehér színű teherautó vezetőjét, hogy jelentkezzenek a rendőrkapitányságon. Emellett várják a baleset szemtanúinak a jelentkezését is. Az Orosházi Rendőrkapitányság címe és telefonszáma: Orosháza, Szabadság tér 2., 68/411-344. Ezen kívül a 112-es segélyhívószámon a nap 24 órájában fogadják a bejelentéseket, illetve az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számát is lehet tárcsázni hétfőtől csütörtökig 8 órától 16 óráig, pénteken 8 órától 13 óráig.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik