Belföld

Eltűnt egy fiatal nő Somogyban

Eltűnés miatt keresnek egy zselickisfaludi nőt a somogyi rendőrök. A 24 éves Orsósné Huber Ildikó november 13-án, reggel 6 és délután 4 óra között ment el otthonról, azóta nem tudnak róla semmit.

Az eltűnt fiatal körülbelül 170-175 centiméter magas, normál testalkatú, haja vörösesbarna és a válla alá ér. A szemöldöke kékesfeketére tetovált, a csuklóján egy szintén kékesfekete színű, „PÉTER” feliratú tetoválás található. Világos színű farmer miniszoknyát, magas szárú csizmát és lila kapucnis kabátot viselt, illetve volt nála egy kék kézitáska is.

A rendőrök szerint Kaposváron és a környező falvakban tartózkodhat.

Orsósné Huber Ildikó

A Kaposvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Orsósné Huber Ildikó tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik