Belföld

Rendőrségi felhívás: ők garázdálkodtak a magyar-román meccs után – Képek

A Budapesti Rendőr-főkapitányság továbbra is keresi azokat a személyeket, akik szeptember 4-én 19 óra és 23 óra közötti időben, a Magyarország-Románia labdarúgó mérkőzés idején garázdálkodtak – írja a police.hu. A rendőrségi honlapon képeket is közzétettek.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint a képeken látható ismeretlen személyek gyanúsíthatóak azzal, hogy egy több száz fős csoport tagjaként szeptember 4-én 19 óra és 23 óra közötti időben, a Magyarország-Románia labdarúgó mérkőzés idején, a Groupama Aréna környékén az Üllői úton, a Könyves Kálmán körúton és a Népligetnél pirotechnikai eszközöket használva, hanghatásokat kiváltva, hangos kiabálások közepette, italos üvegeket dobáltak, közterületi padokat, székeket rongáltak meg.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztálya kéri, hogy aki a képeken szereplő személyekkel kapcsolatban információval rendelkezik, vagy őket felismeri, munkaidőben hívja a 06-1-443-5000/32-380-as telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon (hétfő-csütörtök: 8-16, péntek: 8-13), a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik