Belföld

Félpucéran sétálgatott a tatabányai vasútállomáson

Egyenruhásokat riasztottak szerda reggel a tatabányai vasútállomásra, miután valaki bejelentést tett, hogy egy hiányos öltözetű férfi mászkál ott. A helyi járőrök a peronhoz vezető aluljáróban találtak rá a 21 éves fiatalemberre, aki nadrág nélkül, fel-alá járkált a hidegben.

A rendőrök beültették őt a járőrkocsiba, és kérdezgetni kezdték. Nem tudott magyarázatot adni arra, mit keres a vasútállomáson illetve, hogy alul miért nincs rajta semmi. Mentőt hívtak hozzá, kórházba került – tájékoztatott a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön.

Tavasszal illetve nyáron több meztelenkedővel szemben intézkedtek a rendőrök. Májusban – egy héten belül – két eset is történt a fővárosban. A Nyugati téri aluljáróban mászkált pucéran egy nő, a képei ellepték az internetet. Ellene eljárás indult. Pár nappal később a Boráros téren láttak többen két, vélhetően német fiatalembert, akik vizesen, mezítláb, ruha nélkül sétáltak az aluljáróban, a villamos felé. Június elején pedig a Rákóczi úton fotóztak le egy újabb meztelen nőt.  Júliusban Szegeden rohangált egy ugyancsak ruhátlan nő a Rókusi körúton, a villamos síneknél, míg pár nappal később Hajdúszoboszló egyik templománál tűnt fel egy meztelen férfi.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik