Belföld

Gyereket és nőt gázolt a zebrán, majd elhajtott – Keresik

A rendőrség segítséget kér, hogy megtalálják a szabolcsi baleset felelősét.

Gázoló autóst keresnek a rendőrök Szabolcsban. Az ismeretlen sofőr még október 12-én, reggel fél 8 körül okozott balesetet Nyíregyházán, az Arany János utcában. A jelenlegi adatok szerint az érintett kocsi az Állomás tér felől a Szarvas utca irányába haladt, amikor – egy kijelölt gyalogátkelőn – nekihajtott két gyalogosnak, egy 43 éves nőnek és egy kerékpárját toló fiúnak. Az asszony könnyű sérüléseket szenvedett. Az autós megállás nélkül elhajtott a helyszínről.

Az ügyben segítségnyújtás elmulasztásának bűntette miatt folyik eljárás, egyelőre ismeretlen tettes ellen. A kocsi típusáról, rendszámáról nincs információ.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja az ismeretlen gépkocsivezető, valamint tanúk jelentkezését. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon személyesen, vagy telefonon a 06-42/524-600 hívószámon, valamint névtelenségük megőrzése mellett bejelentést tehetnek az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (H-Cs.: 8-16, P.: 8-13 óráig), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén – írja hétfői felhívásában a megyei főkapitányság.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik