Belföld

Szökés Tökölön: 300 ezer forintot ajánlottak fel a nyomravezetőnek

Farkas György László
Farkas György László

Délelőtti séta közben tűnt el a tököli Fiatalkorúak Büntetés-végrehajtási Intézetéből a 20 éves Farkas György László. A férfit lopás miatt ítélték egy év börtönre, azelőtt távozott a büntetésvágrehajtási intézmény falai közül, hogy a kiszabott ideje lejárt volna. A rendőrség a szökött rab kézrekerítéséhez kéri a lakosság segítségét, 300 ezer forintos nyomravezetői díjat tűztek ki.

Ahogyan korábban megírtuk:  Farkas György László dömsödi lakos, átlagos testalkatú, körülbelül 170 centi magas, kreol bőrű, barna szemű, barna, rövid haja van. A férfi jobb felkarján non-figuratív ábra, nyakán 4 csillag, bal oldali lapockáján lófejet ábrázoló tetoválás látható. Szökésekor az intézetben hordott formaruhát (kékesszürke nadrág és kabát, fekete cipő) viselte.

A rendőrség kéri, hogy aki tud valamit a férfi tartózkodási helyéről, jelentkezzen személyesen a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságon, tegyen bejelentést a 06-1-236-28-83-as telefonon, az ingyen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13) vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik