Belföld

Szervkereskedelem miatt emeltek vádat a részeg brit ellen, aki lábujjakkal a zsebében késsel hadonászott a bulinegyedben

Pedig garázdasággal indult a dolog. 2014. márciusban egy részeg angol férfit talált a rendőrség a Blahán. Letartóztatták, mert a zsebében két darab levágott lábujjat találtak. Az 53 éves Paul Terence W. a pesti bulinegyedben szórakozott, késsel hadonászott a kocsmákban, majd eszméletlenül feküdt a Blahán. Azt mondta a rendőröknek, hogy egy ismeretlen csúsztatta a zsebébe a lábujjakat. A rendőrök a fogdában meg is számolták az angol férfi lábujjait, amik hiánytalanul megvoltak. A talált lábujjakat szakszerűen távolították el, szikével, ismeretlen tulajdonosáról.

Először garázdaság miatt indult eljárás, de a Bors úgy tudja, hogy ez szervkereskedelemmé változott, a hatóságok korábban lezárták az ügyet, de újabb nyomozást rendeltek el. „A hatóság a nyomozást lezárta, és az ügy iratait a Fővárosi Főügyészségre vádemelési javaslattal megküldte” – mondta a lapnak Bagoly Bettina sajtószóvivő.

A Bors cikkében kép is van a lábujjakról.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik