Belföld

Szexragadozót fogtak Budapesten – Orális szexet akart és azt, hogy nézzék

A tizenéves fiú Budán és Csepelen is lecsapott, három nőre támadt rá. Az első eset után elkapták, de felfüggesztettel megúszta. Ő azonban nem állt le.

Futva menekült a rendőrök elől az a 19 éves fiú, akit nők elleni támadásokkal gyanúsítanak. A fiatalt kamerafelvétel alapján azonosították még nyáron, amelyet egy zsarolási ügy kapcsán vizsgáltak az egyenruhások. Egy nyomozó felismerte, hogy ő lehet az  egy héttel korábban történt budai támadás elkövetője.

Azt akarta, hogy nézze őt a takarítónő

A gyanú szerint a tizenéves még júniusban, az esti órákban ment be egy II. kerületi, Csalogány utcai fodrászatba, ahol kést rántott, és arra kényszerítette a 48 éves takarítónőt, hogy nézze őt, miközben önkielégítést végez. Ezen felül pénzt is követelt, végül a rémült asszony 24 ezer forintjával távozott. Az ügyben személyi szabadság megsértése, szeméremsértés és kifosztás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Felfüggesztettel megúszta

A fiatalt június 24-én fogták el a már említett zsarolási ügy kapcsán. A két eljárást egyesítették. Gyorsított eljárásban bíróság elé is állították, két év felfüggesztettet kapott.

Orális szexet akart, fojtogatott

Ő ennek ellenére újabb áldozat után nézett, szeptember 3-án, a csepeli Árpád utcában csapott le. Egy 29 éves nőt fenyegetett meg, azt mondta neki, ha nem tart vele, megkéseli, majd egy lépcsőház előtt arra próbálta kényszeríteni, hogy elégítse ki orálisan. Kiszemeltje ellenállt, a fiatal pedig megkérdezte tőle, mit ajánl cserébe. Eltette a nő 12 ezer forintját, de nem tágított korábbi követelésétől. Végül egy arra járó férfi lépett közbe. Személyi szabadság megsértése és kifosztás – emiatt indult eljárás.

El akart menekülni

Szeptember 7-én körözést adtak ki ellene, de még ekkor sem állt le. A csepeli Mars utcában támadt rá egy nőre. Megkérte, hogy engedje be a házba, mert nincs hol aludnia. Ő megsajnálta, a fiú pedig követni kezdte, és amikor áldozata belépett a lakásba, fojtogatni kezdte, a hajánál fogva a földre rántotta, ám végül elmenekült. A harmadik támadás kapcsán személyi szabadság megsértése és magánlaksértés miatt indult eljárás.

Két nappal később ismerte fel egy rendőr Csepelen, a Béke téri buszmegállóban. A fiú futásnak eredt, ám végül megadta magát. Jelenleg előzetes letartóztatásban van – írja a Zsaru magazin.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik