Belföld

Nem ijedt meg a nagyfiúktól, kést vágtak a 12 éves fiú combjába

A 12 éves Krisztián éppen hazafelé tartott, mikor a több nagyfiú belekötött a nyílt utcán: gesztenyével dobálták meg, ám ő nem ijedtz emg tőlük, vissza-visszaszólt a nagyobbaknak – írja a Blikk a jászárokszállási vérfürdő kapcsán. Ahogyan mi is beszámoltunk róla, Krisztiánt egy 14 éves kamasz szúrta combon.

A lap szerint a nagyobbak társaságába tartozó Zsolt a 12 éves fiú bátorsága miatt dühödött be, a “nagyfiú” ekkor már pénzt is akart. A vitát az utca több lakója is hallotta, azonban arra senki sem gondolt, hogy gyerekes veszekedésnél többről van szó.

A megtámadott kisfiú nővére a lapnak elmondta: Krisztián súlyosan megsérült, „egyelőre nem tud lábra állni, mert a bicskát a combizmába szúrták”. Hozzátette: ha minden jól megy, Krisztián teljesen felépül. Az áldozat apja kijelentette: bár ismeri az elkövető családját, nem akar beszélni velük, inkább a rendőrségre bízza az ügyet.

A lap úgy tudja: a késelő 14 éves kamasz nem ismeretlen a rendőrség előtt, többek között rablás miatt van függőben lévő ügye. Nyár elején egy kocsmából hazatartó férfitól követelt társaival pénzt, a férfi engedett is nekik, ám ez nem volt elég. A kamasz és társai követték a férfit, leütötték, elvették iratait, pénzét. Ekkor is hamar nyomára bukkantak a rendőrök.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik