Belföld

Kunszállási kettős gyilkosság – Hárommilliót fizetne a rendőrség

Hárommillió forintra emelte a nyomravezetői díjat a rendőrség a tavaly augusztusi, kunszállási kettős gyilkosság ügyében. Eddig is fizettek volna annak, aki segít elvezetni őket a tettesekhez, de úgy fest, ez eddig nem hozott eredményt.

Mint ismert, a brutális gyilkosság 2014. augusztus 31-én történt egy Kunszállás határában lévő tanyán. Egy belga házaspárt támadtak meg, az idős férfi a helyszínen meghalt, felesége a kórházban vesztette életét. A rendőrség januárban kétmillió forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság emlékeztetett: a díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

 Kunszállás ( Kunszállás)Fotó: MTI

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, illetve az elkövető személyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13) vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén

Ajánlott videó

Olvasói sztorik