Belföld

Álrendőrök raboltak Budakeszin – Ezt a férfit keresik

Rablók jelentek meg szerda délután egy budakeszi üzletben. Falhoz lökték a tulajdonost és felmutattak egy tokot, amely rendőrségi igazolványra hasonított. Eljárást színleltek, a földre szorították a boltost és átkutatták a zsebeit. Elvették a telefonját, a nála lévő pénzt bevételestül, majd kirohantak, autóba pattantak és eltűntek.

Az üzletben volt biztonsági kamera, a trió egyik tagját így azonosítani tudták. Körözést adtak ki ellene. A 29 éves fiatalembert Pomázon kapták el csütörtökön, és rendőrkézre került egyik társa is, egy 31 éves férfi. Egy embert azonban még keresnek, K. Miklóst.

A keresett férfi budapesti és 28 éves. Körülbelül 170 centiméter magas, átlagos testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor kopott farmernadrágot és sötét árnyalatú mellényt viselt.

A Budaörsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a tartózkodási helyéről, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06-1-236-28-83-as telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111“Telefontanú” zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik