Belföld

Kollégái többször is jelezték, hogy nem lehetett együtt dolgozni a doktornőverő mentőssel

O. Gábor agresszív ember hírében állt a mentőszolgálatnál. Kórházi dolgozók, hozzátartozók, sőt még kollégái is jelezték már a vezetőségnek, hogy a férfival nem lehet együtt dolgozni, ilyen súlyos eset azonban eddig nem történt – számol be a Bors. Ahogyan korábban megírtuk, a mentőtiszt kistarcsai Flór Ferenc Kórházban a földre tepert és megütni készült egy ötgyermekes doktornőt azért, mert az megkérte, hogy egy éppen az ambulanciára szállított beteget – mivel az nem igényelt sürgősségi ellátást – vigyék fel az egyik osztályra.

O. Gábor a napilap szerint kijelentette, hogy a mentőknek nem ez a dolguk, majd a doktornőhöz vágta az idős beteg papírjait és hangosan szidalmazni kezdte őt, ezután fajult tettlegességig a szóváltás: a mentőtiszt fellökte az orvost. A férfi ráugrott a doktornőre, ütni készült, kollégái és a kórházi dolgozók szedték le a megtermett férfit a törékeny nőről.

A kórház feljentést tett, az eljárást közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatja a rendőrség. A lap úgy tudja: az esetről videófelvétel is készült.

Trombitás Zoltán, a kórház igazgatója szerint példa nélküli esetről van szó, szerinte inkább az a jellemző, hogy a betegek, hozzátartozók ütlegelik az orvosokat, illetve a mentőszolgálat munkatársait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik